Spaghetti met Salie

Jean Paul de tuinman nodigt u van harte uit om de kruidentuin tijdens uw verblijf een kijkje te komen nemen.

Zodra het voorjaar is, verspreiden de planten een aangename geur in de tuin.

Het is in de keuken dat al hun smaken tot uiting komen en waar ze perfekt in bepaalde gerechten passen.

Bepaalde planten kunnen ook in natuurgeneeswijzen gebruikt worden (etherische oliën) of voor kruidenthee.

Op dit moment zijn er ongeveer 40 verschillende soorten geplant, van tuinkruiden tot eetbare vruchten.

Pluk gerust enkele blaadjes om uw eigen gerechten op smaak te brengen, voor het grillen van vlees op de barbecue of in uw salades. Of simpelweg om opnieuw de geur en smaak te ontdekken.

Wij hebben een schrift voor u ter beschikking gesteld waarin alle planten vermeld staan en enkele recepten, die door ons of door onze gasten gemaakt zijn.

Wij bieden eenvoudige receptenideeën aan met verse kruiden die beschikbaar zijn in de kruidentuin van het Paradijs.

Vandaag : SALIE

Spaghetti met Salie

Ingrediënten:

  • Sjalot + knoflook
  • Truffelolie + margarine
  • Gedroogde tomaten
  • 15 blaadjes salie

Préparation :

  1. erwarm de truffelolie + margarine in een pan.
  2. Sjalot en knoflook fruiten, blaadjes geknipte salie toevoegen en de in partjes gesneden gedroogde tomaten.
  3. Zout en peper naar smaak toevoegen.
  4. Op het laatste moment de spaghetti toevoegen.

Articles récents
Catégories
Archives
Ces articles pourraient vous intéresser
Zuringsoep

Zuringsoep

Par : Ellen - 15 juni 2016 - Blog, recept ideeën