Een landschappelijke parel

Welkom op deze groene camping. Le Paradis is gelegen op 4 km van Saint Léon sur Vézère, het dorp is geklasseerd is als één van de mooiste dorpen van Frankrijk. Het park van 7 hectare en het landschappelijke kader van deze 5 sterren camping is uitzonderlijk. De diversiteit van de planten, de bloemrijke paden en de heerlijke aromatische kruidentuinen zijn een genot voor uw zintuigen.

Een groene camping in de Dordogne voor een bijzonder natuurverblijf

Smalle groene en bebloemde paden die de seizoenen volgen, soms onder een pergola, geven structuur aan de verschillende zones van de camping. De tuinman combineert exotische palmbomen en bananenbomen rond het zwembad. Een pad met bamboe op het midden van de camping, en met de authenticiteit van inheemse soorten zoals de beuk en de hazelaar op het nieuwere gedeelte van de camping.

Een smaakvolle tuin

Wij willen u een plaats bieden voor ontspanning en uitwisseling met 40 eetbare plantensoorten. Hier wordt de traditionele kruidentuin gecombineerd met geurige planten en een zone met heerlijk rood fruit.

Wij hopen dat deze “reservaattuin” u aanzet tot het ontdekken van deze planten, om ze te gebruiken in de keuken, en misschien ook om mee te doen aan dit avontuur door een paar zaadjes te planten in uw “gedeelde tuin”.

Vanaf de steiger leidt een pad langs de rivier naar La Roque Saint-Christophe (einde van het traject via de weg).

EEN PARK VAN 7 HECTARES

MEER DAN 150 PLANTENSOORTEN