Le Paradis kan groepen tot maximaal 40 personen ontvangen. Met een restaurant, een overdekt zwembad en de SPA die zelfs in het laagseizoen geopend zijn, biedt deze camping services op maat. Wij ontvangen geregeld bedrijfsseminars, sportclubs, groepen wandelaar of mountain bikers en culturele verenigingen.

Een accommodatie op maat

De accommodaties voldoen aan een ruim confort, het ontvangst van groepen is dan ook mogelijk tot ongeveer 40 personen. Tevens bieden wij  u een formule in halfpension aan. U kunt een maaltijd voor een speciale gelegenheid in het restaurant van de camping aanvragen. Ook kunt u een picknickmand op voorhand bestellen.
Vraag een prijsofferte voor een prestatie op maat

Een lekker restaurant, een welzijnsruimte

Na een uitstapje, een pittige wandeltocht of een seminardag kan de hele groep even bijkomen in het zwembad met hammam en sauna voordat iedereen naar de bar gaat om de dag door te nemen. Het restaurant serveert gastronomische specialiteiten uit de Périgord in een gezellige sfeer (alleen ’s avonds in het laagseizoen of minder drukke periodes).

Het team van Le Paradis

Het team van Le Paradis staat voor u klaar en begeleidt u bij de organisatie van uw verblijf in de Périgord en bij het kiezen van de activiteiten die het beste bij u passen.
Neem voor meer informatie contact met ons op !

BEGELEIDING VAN EEN GEDIPLOMEERD MOUNTAINBIKE MONITOR

Vanaf 6 personen, onder begeleiding van een gediplomeerde begeleider op afspraak. Neem contact op met : VTT Dordogne Perigord

EEN MOUNTAIN BIKE BASIS MET FFC LABEL

Een site met meer dan 500 km paden, routes voor beginnende of ervaren mountain bikers rond de Vallei van de Vézère. Kaarten, verhuur mountain bikes en wasplaats beschikbaar.

TALLOZE ACTIVITEITEN

Routes die vanaf de camping bereikbaar zijn, tochten rond de Montignac-Lascaux en PDIPR circuits. Talloze multisportvoorzieningen die het hele seizoen toegankelijk zijn. Buitenactiviteiten in de buurt van de camping.

TOCHTEN OP HET WATER

Kano of kajaktochten vanaf de steiger aan de rivier (op aanvraag in het laagseizoen).