Genieten in de Vallei van de Vézère

Deze camping in de Périgord (Dordogne) heeft een uitzonderlijke ligging: aan de rivier. Er worden dagelijks uitstapjes met kano of kajak aangeboden vanaf de steiger achter aan de camping. De schaduwrijke oevers zijn ideaal om te vissen en u kunt het jaagpad volgen voor een active wandeling.

De rivier biedt een prachtig kader om uw batterijen op te laden en in de zomer een verfrissende duik te nemen: een echte vakantie in de natuur!

Tochten op het water

Dit mag u niet missen in de Vallei van de Vézère! Aan boord van een kano of kajak ontdekt u via het water een prachtig uitzicht op bijzondere sites (grotten, kastelen, dorpen …) aan de voet van de indrukwekkende kalkrotsen tussen Montignac-Lascaux en Les Eyzies. Vanaf de rivier ontdekt u de Vallei op een andere, rustgevende manier.

Reservering bij de receptie van de camping. Twee parcours in juli en augustus. Uitstapjes op aanvraag in het laagseizoen en rustige periodes.

Vissen, een ideale activiteit
De rustige, bosrijke oevers van de Vézère zijn zeer geliefd bij vissers.
In de rivier leven zoetwatervissen (meerval en blankvoorn in vrij grote hoeveelheden)
Zodat beginnen en de ervaren vissers hun hart op kunnen halen. 1e en 2e categorie.

Viskaart bij de receptie.

ZWEMMEN OP EEN NATUURCAMPING IN DE PERIGORD !

De oevers van de camping Le Paradis zijn aangelegd voor kano- en kajakvaren. Vanaf de steiger kunt u een verfrissende duik nemen (zwemmen zonder toezicht).