Naar aanleiding van de recente besluiten van de Franse overheid, treft u hierbij de laatste maatregelen die op de camping worden toegepast om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.

 

Bij uw aankomst 

 Voor personen die in Frankrijk wonen:

Wij vragen u, uitsluitend bij uw aankomst en dus eenmalig, om voor elke meerderjarige die hier zal verblijven, een digitaal (via de applicatie TousAntiCovid) of een papieren document, aan ons te tonen van:

  • het vaccinatiecertificaat COVID-19 als bewijs dat u volledig bent gevaccineerd tegen COVID-19
  • een PCR- of antigeentest van minder dan 48 uur oud
  • het resultaat van een positieve RT-PCR- of antigeentest van tenminste 11 dagen als bewijs van herstel van COVID-19, die 6 maanden geldig is

 

Niet-gevaccineerde personen die buiten Frankrijk wonen:

Voor Nederland, het Verenigd Koninkrijk, Spanje, Portugal, Cyprus en Griekenland dient men: een negatieve uitslag van de PCR- of antigeentest (TAG) binnen 24 uur na vertrek te tonen.

 

Voor personen uit andere EU-landen dient men: een negatieve uitslag van de PCR- of antigeentest (TAG) te tonen, deze test is binnen 72 uur voor vertrek  uitgevoerd.

 

De verpleegkundige praktijk in Saint Léon sur Vézère is tevens tot uw beschikking voor het uitvoeren van PCR- of antigeentests. Hiervoor hoeft u alleen maar een afspraak te maken bij de receptie.

 

Maatregelen op de camping

 Wij zullen dezelfde maatregelen toepassen die vorig jaar al zijn genomen. Daarbij herinneren wij u eraan dat alle diensten van de camping operationeel zijn en dat er geen controles van gezondheidspassen of -bewijzen zijn, behalve bij uw aankomst.

Voor uw gezondheid en die van het hele team, maar ook voor de goede werking van de diensten, blijft het dragen van een mondkapje in onze gebouwen verplicht.

 

Zoals altijd doet het voltallige personeel er alles aan om u een verblijf in de beste omstandigheden te bieden.