bijgewerkt op 1 juini 2020

Eindelijk is het zover!

Het verheugt ons u te vertellen dat wij op donderdag 25 juni open gaan.

Vanaf deze datum kunnen we u van harte welkom heten met al onze diensten en entertainment aanbieden. De bar, het restaurant, de winkel, de zwembaden en de sanitaire voorzieningen zijn dan open en aangepast volgens de huidige sanitaire veiligheidsregels.

 

Tussen 8 en 25 juni kunnen wij u verwelkomen als u in een zelfstandige accommodatie verblijft als een Cottage, Vakantiehuis of camper.

De sanitaire voorzieningen zijn in deze periode nog niet toegankelijk. Daarom vragen we de campinggasten met tenten en caravans nog even geduld te hebben. Onze Canadese tenten en Explorer Lodges zijn gedurende deze periode niet te huur. De bar, het restaurant en de winkel blijven [tot 25 juni] gesloten. Toegang tot het zwembad is mogelijk in overeenstemming met wettelijke regels.

 

We hebben al de nodige maatregelen getroffen voor uw veiligheid en die van ons personeel.

Onze teams hebben enthousiast en gemotiveerd gewerkt voor de voorbereiding van de camping om u in de beste omstandigheden te verwelkomen en, zoals altijd, in een goed humeur en in een gezellige ambiance.

Bovendien kunt u nog enkele nieuwigheden verwachten…

 

Onze website werken wij regelmatig bij en we informeren u zodra we nieuwe informatie en instructies hebben.

Voor al uw vragen blijven we tot uw beschikking staan.

Om de vakantie alvast voor te bereiden verwijzen we u naar de lijst met de opengestelde locaties en de toegangsvoorwaarden vermeld door het bureau voor toerisme.

We kijken ernaar uit u weer hartelijk te verwelkomen in le Paradis, ons paradijs.

Met vriendelijke groeten uit de Périgord

bijgewerkt op 19 mei 2020

Buitenlandse toeristen zijn welkom in Frankrijk wanneer de gezondheidssituatie het toelaat

Het persbericht van het Interministerieel Comité voor Toerisme van 14 mei (uittreksel van pagina 10) informeert dat: “Frankrijk de voorstellen ondersteunt van de Europese Commissie in de berichten van 13 mei over toerisme en vervoer om de mobiliteit te herstellen en een geleidelijke heropening van toeristische bestemmingen in Europa mogelijk te maken. Frankrijk zal meewerken om de harmonisatie van gezondheidsmaatregelen voor de ontvangst van toeristen en professionals te vergemakkelijken, met name in de horeca- en de vervoersector en zal ook nauw samenwerken bij de evaluatie van epidemiologische situaties. Deze door de commissie voorgestelde maatregelen zullen een essentiële rol spelen bij de heropening van bepaalde toeristische regio’s van Europa als de gezondheidssituatie dit toelaat. Frankrijk zal ervoor waken dat de huidige geldende gezondheidsprotocollen deze noodzakelijke inspanning voor een Europese harmonisatie stimuleren. Frankrijk hecht eraan dat er geen discriminatie op grond van nationaliteit plaatsvindt bij de heropening van de Europese toeristische bestemmingen.”

 

Onder deze voorwaarden verheugen de Franse campings zich erop hun Europese gasten, wanneer de gezondheidssituatie dit toelaat, te kunnen verwelkomen.

bijgewerkt op 11 mei 2020

In vervolg op de laatste bekendmakingen van de Franse overheid moet onze camping tot een nader te bepalen datum gesloten blijven om de verspreiding van de Covid-19-epidemie te beperken.

Voor meer gedetailleerde informatie over de openingsdatum en de door ons te treffen maatregelen (voor het restaurant, de toegang tot de zwembaden, animaties, enz.) wachten we 2 juni af.

De grenzen van Frankrijk met de buurlanden blijven in ieder geval tot 15 juni gesloten.

Ondanks deze onzekerheden staan de teams van de camping klaar en blijven ze gemotiveerd om u een zo veilig en aangenaam mogelijke ontvangst te verzekeren.

We houden u op de hoogte van de ontwikkelingen op onze speciale websitepagina alsook op onze Facebook-pagina.
Tot binnenkort.

bijgewerkt op 21 april 2020

Naar aanleiding van de laatste bekendmaking van de overheid om de verspreiding van de Covid-19-epidemie te beperken, dient onze camping voor onbepaalde tijd gesloten te blijven. Wij houden u van de ontwikkelingen op de hoogte via onze website en onze Facebook-pagina.

Onze medewerkers blijven gemobiliseerd om de camping gereed te maken en wij denken er hard over na hoe we u in de best mogelijke omstandigheden kunnen ontvangen, door de aanbevelingen van de gezondheidsautoriteiten op te volgen, door met name:

– met het schoonmaakteam een nieuwe procedure in te stellen voor het desinfecteren van de accommodaties en de sanitaire voorzieningen;

– met het receptie-, bar-restaurant-, winkel- en entertainmentteam: aanpassing van de ruimtes om onder meer de afstand tot elkaar te kunnen bewaren;

– met de technische en groenvoorzieningsteams: steeds alles netjes en aangenaam te houden rondom de tuinen, het zwembad, enz.

Zoals altijd geven wij prioriteit aan uw comfort, maar vandaag de dag geldt dat nog meer voor uw gezondheid en veiligheid.

Ondanks de geldende beperkingen blijven wij tot uw beschikking en verzekeren wij u van onze goede wil om zo snel mogelijk uw vragen te beantwoorden. Wat uw verblijf op onze Camping betreft: wij nemen persoonlijk contact met u op zodra er veranderingen zijn in het tijdsschema.

Het gehele team dankt u van harte voor uw sympathieke berichten en blijken van steun en aanmoediging.

Wij staan klaar om u met heel veel genoegen weer te verwelkomen, zodra dat mogelijk is.

bijgewerkt op 8 april 2020

Als gevolg van de door de overheid genomen maatregelen om de verspreiding van de Covid-19-epidemie te beperken, is onze camping genoodzaakt de openingsdatum te wijzigen.
Hierdoor is Camping Le Paradis tot een nog onbepaalde datum gesloten.
We maken de openingsdatum de komende dagen bekend op onze speciale pagina alsook op onze sociale netwerken zodra we informatie hebben van de autoriteiten.
We staan al in de startblokken en we verheugen ons er op u binnen niet al te lange termijn te verwelkomen, …

tot binnenkort!

bijgewerkt op 18 maart 2020

Gezien de situatie met betrekking tot de Coronavirus-epidemie, zijn we genoodzaakt maatregelen te nemen.

Tot op heden waren wij voornemens de camping op 15 april te openen. Deze datum is onder voorbehoud van wijzigingen. Wij zullen u de komende dagen op de hoogte houden via nieuwsbrieven, onze website en onze Facebook-pagina.

Daarom stellen wij onze gasten wiens verblijf tussen 1 en 25 april was gepland voor dit verblijf uit te stellen of de reeds betaalde bedragen terug te betalen. Om u een snelle en efficiënte service te kunnen bieden, verzoeken wij u uw BIC- en IBAN-nummer aan ons door te geven. Neem contact met ons op om uw keuze kenbaar te maken.

Momenteel is voor een verblijf in een accommodatie tussen 25 april en 31 mei de betalingstermijn van het saldo van het verblijf teruggebracht tot 8 dagen voorafgaand aan de aanvangsdatum van het verblijf.

Ondanks de geldende beperkingen staat ons team paraat om al uw vragen zo snel mogelijk te beantwoorden en de camping voor te bereiden om u binnenkort te verwelkomen.

We maken allemaal een ongekende periode door en we verzekeren u van onze solidariteit alsook de toewijding van ons team.

Al meer dan 50 jaar doet Camping Le Paradis er alles aan om u een onvergetelijke vakantie te bieden. We kijken er naar uit om u binnenkort te verwelkomen om samen nieuwe herinneringen te creëren…