Genieten in de Vallei van de Vézère

Deze camping in de Périgord (Dordogne) heeft een uitzonderlijke ligging: aan de rivier. Er worden dagelijks uitstapjes met kano of kajak aangeboden vanaf de steiger achterin de camping. De schaduwrijke oevers zijn ideaal om te vissen en u kunt het jaagpad volgen voor een actieve wandeling.

De rivier biedt een prachtige omgeving om uw ‘batterijen op te laden’ en in de zomer een verfrissende duik te nemen: een onvergetelijke vakantie in de natuur!

Tochten over het water

Dit mag u niet missen in de Vallei van de Vézère! Aan boord van een kano of kajak ontdekt u vanaf het water een prachtig uitzicht op buitengewone sites (grotten, kastelen, dorpen…) aan de voet van de indrukwekkende kalkrotsen tussen Montignac-Lascaux en Les Eyzies. Vanaf de rivier ontdekt u de Vallei op een andere, ontspannende manier.

Reservering bij de receptie van de camping. Twee parcours in juli en augustus. Georganiseerde uitstapjes op aanvraag in het laagseizoen en tijdens rustige periodes.

Vissen, een ideale activiteit
De rustige, bosrijke oevers van de Vézère zijn zeer geliefd bij vissers.
In de rivier leven zoetwatervissen (waaronder talloze meervallen en blankvoorns)
Beginnende en ervaren vissers zullen er naar hartenlust vissen. 1e en 2e categorie.

Viskaart bij de receptie.

ZWEMMEN OP EEN NATUURCAMPING IN DE PERIGORD!

De oevers van de camping Le Paradis zijn aangelegd voor kano- en kajakvaren. Vanaf de steiger kunt u tevens verfrissende duiken nemen (zwemmen zonder toezicht).