De algemene voorwaarden van Camping Le Paradis

Reservering

Deze overeenkomst is persoonlijk en kan niet aan een ander overgedaan worden.

De reservering is pas geldig nadat de aanbetaling is geïncasseerd en het verblijf door camping Le Paradis is bevestigd.

Voor huuraccommodaties : 25 % van het totale verblijfsbedrag.

Voor standplaatsen: 25 % van het totale verblijfsbedrag.

Bij de plaatsreservering wordt zo veel mogelijk rekening gehouden met de wensen van de klant en de mogelijkheden van de camping.

Aankomst – Vertrek

Op de dag van aankomst bepaalt de campingbeheerder uw definitieve standplaats, waarbij zo veel mogelijk met uw wensen rekening gehouden wordt.

De klant dient zich aan de interne huisregels van de camping te houden (deze worden bij de ingang van de camping weergegeven).

De gereserveerde standplaats staat op de dag van aankomst vanaf 13.00 uur tot uw beschikking tot 10.00 uur op de dag van vertrek.

De gereserveerde huur accommodatie staat op de dag van aankomst vanaf 15.00 uur tot uw beschikking tot 10.00 uur op de dag van vertrek.

In geval u eerder dan de aangegeven datum vertrekt, wordt de aanbetaling niet van het totaalbedrag van het verblijf afgetrokken.

Mocht u niet komen, later arriveren of eerder vertrekken, dan behoudt camping Le Paradis zich het recht voor de plaats opnieuw te verhuren zonder terugbetaling of vergoeding.

Vertraging

De verhuur voor de standplaatsen op de camping start in zijn totaliteit op de eerste reserveringsdag. Wij houden een standplaats 24 uur beschikbaar vanaf de gereserveerde aankomstdatum; na die tijd beschikken wij vrij over de plaats. Kosten en aanbetaling worden niet terug betaald.

In het geval men later aankomt, dient de camping gewaarschuwd te worden.

Verzekering en annuleringsverzekering

U dient zowel voor een standplaats als een huuraccommodatie de camping schriftelijk (brief, fax, E-mail) op de hoogte te brengen in geval van annulering.

De annuleringsgarantie is niet verplicht; zij garandeert de terugbetaling van de bedragen die aan de camping overgemaakt.

Betaling

Voor de standplaatsen op de camping : het restantbedrag dient op de dag van aankomst voldaan te worden.

Voor een huur accommodatie : het restantbedrag dient, zonder betalingsherinnering, 30 dagen voor aankomst voldaan te zijn. Indien het restantbedrag niet binnen die periode voldaan is, wordt de reservering automatisch nietig verklaard en de aanbetaling blijft in bezit van camping Le Paradis.

Indien een reservering 30 dagen voor de aankomstdatum plaats vindt, dient het totaalbedrag in zijn geheel overgemaakt te worden.

Tarieven

Vermelde tarieven kunnen worden gewijzigd. De camping behoudt zich het recht voor om de tarieven op elk moment te wijzigen. De verblijven worden gefactureerd op basis van de tarieven die gelden op de dag van de reservering, en dit, onder voorbehoud van de beschikbaarheid. Het is raadzaam om het geldende tarief te controleren door rechtstreeks contact op te nemen met de camping.

Indien het huidige BTW-percentage wijzigt tussen het moment dat de tarieven zijn vastgelegd en het factureren van het verblijf, zal dit tot gevolg hebben dat het bedrag inclusief BTW verandert, hetgeen zonder voorbehoud door de klant geaccepteerd wordt.

De aanbiedingen en promoties kunnen niet met terugwerkende kracht worden toegekend en kunnen niet met elkaar worden gecombineerd.

Voorwaarden huuraccommodatie

  • Vanaf eind juni tot eind augustus worden de huuraccommodaties per week verhuurd van zaterdag tot zaterdag of van woensdag tot woensdag
  • Honden zijn toegestaan met een toeslag van 3 € per nacht.
  • Voor een huuraccommodatie wordt bij aankomst een contant bedrag van 60 € gevraagd, die u, na het checken van de accommodatie, terug krijgt.

Klachten

Hoewel Camping Le Paradis alles in het werk stelt om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken, kunnen wij niet verantwoordelijk gesteld worden voor de resultaten van buitenstaande evenementen die tot gevolg kunnen hebben dat uw verblijf geannuleerd of verkort wordt.

Dieren

Dieren dienen aan de lijn gehouden te worden, te zijn ingeënt en getatoeëerd. Een inentingsbewijs is verplicht en dient up to date te zijn.

Bezoekers

Zijn toegestaan onder verantwoording van hun gastheer, na aan de receptie aangemeld te zijn en indien nodig tegen betaling van 4 € per persoon.

Bemiddeling consumptiegeschillen:

Conform de bepalingen van de Consumptiewet betreffende “het bemiddelingsproces consumptiegeschillen” heeft de klant het recht kosteloos een beroep te doen op de bemiddelingsdienst die wordt aangeboden door Camping Le Paradis. De bemiddelaar “consumptierecht” is MEDICYS.
U kunt contact opnemen met deze bemiddelingsdienst:
– via e-mail: www.medicys.fr
– of per brief: MEDICYS – Centre de médiation et règlement amiable des huissiers de justice- 73, Boulevard de Clichy, 75009 – Paris

Op grond van artikel L.221-28 van de Franse consumptiewet, kan het terugtrekkingsrecht niet worden uitgeoefend voor contracten inzake accommodatiedienstverlening die op een bepaalde datum of voor een bepaalde periode moeten worden verstrekt