Home » Vakantiebaan bij onze camping in de Dordogne

Vakantiebanen tijdens de zomer met logies op camping Le Paradis

Jaarlijks verzorgen wij voor veel vakantiegangers hun kort verblijf of lange zomervakantie op Le Paradis. Om dit allemaal in goede banen te leiden hebben wij enthousiaste medewerkers nodig om onze gasten een onvergetelijk moment te bezorgen.

Ons familiebedrijf bestaat al meer dan 50 jaar, wij vinden nabijheid en een prettige werksfeer van belang. Werken met elkaar en naast elkaar staat daarbij voorop.
Tevens staat onze milieuvriendelijke benadering hoog in het vaandel voor zowel het team en vakantiegangers.

camping ecologique dordogne perigord (2)

Werk in een gezellige sfeer, in een dynamische omgeving

TOP activites aquagym 2

Ben je op zoek naar vakantiewerk in het buitenland, wil je in een leuk en multinationaal team werken en ben je tijdens de zomervakantie of voor een langere periode beschikbaar? 

Wij willen jou graag in ons team ontvangen: als je het leuk vind om gasten tevreden te stellen, te jongleren tussen de relaties met gasten en collega’s, je een dynamische baan wilt maar ook een beetje de vakantiesfeer in Frankrijk wilt proeven. En verder is het wenselijk dat je aantoonbare ervaring hebt of een opleiding hebt genoten en de Engelse taal goed beheerst.

feuille

Onze vacatures vlakbij Sarlat

Home

De receptionist is voor de gast de eerste contactpersoon tijdens zijn aankomst op de camping. Zijn of haar rol is essentieel voor het functioneren van het team. Hij of zij communiceert met alle andere diensten en vooral in de zomer is de receptie het zenuwcentrum voor alle activiteiten van ons bedrijf. Receptionistes moeten georganiseerd zijn en nauwgezet kunnen werken. Ze staan voortdurend in contact met de gasten om hun vragen te beantwoorden en hen de best mogelijke informatie te geven.

bekijk de video
camping recrutement accueil dordogne
TOP 2023 la roque st christophe scaled resultat
camping le paradis illustration herisson 1 1
recrutement camping dordogne serveur serveuse
recrutement camping dordogne restauration

Het restaurant

Het restaurant is het centrale punt van de camping. Het is een plek waar kampeerders kunnen ontspannen en het is ook de dienst van de camping met het grootste team. Het bestaat uit verschillende ruimtes: de keuken, de zaal waar het eten wordt opgediend en de bar. De medewerkers van het restaurant moeten dus goed in teamverband kunnen werken. Het contact met gasten is een belangrijke kwaliteit voor deze dienst, omdat gasten graag menselijk contact willen hebben als ze de bar of het restaurant bezoeken. 

bekijk de video
dessinportail

Animatie

Het animatieteam vertegenwoordigt de ziel van de camping, de animator is het imago van het bedrijf tijdens het seizoen en het is de functie waarbij men het meeste contact met de gasten heeft. 

De animator is een initiatiefnemer, een schepper van unieke momenten en herinneringen voor de gasten. De camping biedt animatie voor alle leeftijden: volwassenen, tieners en kinderen. De animator moet energiek en opgewekt zijn en goed contact kunnen onderhouden met de gasten.

bekijk de video
location cottage le paradis dordogne bord de riviere
animation enfants camping dordogne

Schoonmaak

Het schoonmaakteam is onmisbaar tijdens het seizoen. Het onderhoudt de infrastructuur van de camping en maakt de huuraccommodaties schoon. Je moet goed georganiseerd zijn binnen het team, maar ook zelfstandig taken kunnen uitvoeren. Schoonmakers verrichten fysiek werk en moeten energiek, nauwkeurig en zorgvuldig zijn.

feuilles resultat
emplacement camping dordogne 5 etoiles bord de riviere resultat
paradis ld 2023 030 resultat

Groenvoorzieningen

Het team verantwoordelijk voor de groenvoorzieningen is het hele jaar door aanwezig. Het onderhoudt de beplanting van het park tijdens het seizoen, maar ook als de camping gesloten is.

De camping heeft een oppervlakte van 8 hectare met zeer dichte begroeiing. Dus goed georganiseerd zijn en welbedacht te werk gaan is vereist om de groene ruimtes perfect te onderhouden. Een medewerker Groenvoorzieningen weet in teamverband te werken, is efficiënt en nauwkeurig.

feuille 01

Techniek

Het technisch team is het hele jaar door op de camping aanwezig. Het zorgt voor een goede werking van de faciliteiten op technisch gebied. Tijdens het seizoen onderhoudt het technisch team de infrastructuur en helpt het de gasten wanneer er reparaties nodig zijn. Een technisch onderhoudsmedewerker dient een handige persoon zijn en over goede communicatieve vaardigheden te beschikken, zowel in de samenwerking met de andere teamleden als in de omgang met gasten. 

recrutement camping dordogne agent technique
camping recrutememnt dordogne agent technique

Seizoensaccommodatie in de Dordogne

We hebben ook aan jouw accommodatie gedacht. We bieden een volledig uitgeruste personeelsruimte in  lodgetenten en sanitaire voorzieningen.

Praktische informatie

Neem contact met ons op voor meer informatie of stuur uw sollicitatiebrief naar ellen@le-paradis.com:
– sollicitatiebrief met CV en duidelijke vermelding van de functie die u wenst en de data van uw beschikbaarheid.
Vergeet niet uw telefoonnummer, e-mailadres en postadres te vermelden.

Zodra wij uw sollicitatiebrief hebben ontvangen nemen wij per e-mail contact met u op.


Tot binnenkort!

travail logé sur site camping dordogne