Home » Animatie op de camping in de Dordogne

Animatie op de camping: beleef het zuidwesten

tir a la corde
animation camping 5 etoiles dordogne

Word vanaf Pasen de kampioen van petanque, de koning van de blind testen of de ster van de camping, allemaal in dezelfde week!  

Tijdens het rustige seizoen worden er ook activiteiten en avondvoorstellingen voor volwassenen en kinderen georganiseerd, dit is afhankelijk van het aantal bezoekers op de camping. We luisteren graag naar uw wensen en staan open voor uw suggesties.

le pa-Ha-Ha-dis

Kids Club: een week lang helemaal je hart ophalen

animation enfants camping dordogne

In de zomer organiseren de meertalige animators van de Kids Club vol fantasie en energie: waterspelletjes , sporttoernooien, thematische speurtochten (Olympische Spelen, Middeleeuwen, Wilde Westen, enz.).

Uw kinderen zullen dol zijn op de activiteiten die de animators aanbieden: tatoeageworkshops, schminken, natuurworkshops, geweldige spelletjes, enz.  

In het Paradijs zullen uw kinderen in de wolken zijn! 

Tijdens ochtenduitstapjes in de natuur maken ze hun eigen instrumenten van bamboe en gaan ze op zoek naar kleine wilde dieren op geheime plaatsen. 

Neem voor meer informatie over de komende activiteiten  contact op met het receptieteam. Vanaf 4 jaar wordt elk kind leuk bezig gehouden en zal het snel nieuwe vriendjes maken. Kinderen vanaf circa 8 jaar op eigen gelegenheid en naar hartenlust deelnemen aan de activiteiten.

Een voorvertoning per video
feuille

Tienerclub: sporten en gezamenlijke activiteiten

Tijdens de zomervakantie worden er activiteiten georganiseerd voor tieners vanaf 13 jaar: sportwedstrijden, speurtochten en nog veel meer. Het animatieteam past zich aan de groep aan en stimuleert ontmoetingen. Per dagelijkse bijeenkomst stemmen ze het programma af op de wensen van de tieners. 

Om de avond goed te beginnen zijn er spelletjes op de camping: weerwolf, black flag, enz.

club ados camping dordogne
animations ados camping dordogne resultat
pa ha ha radis
TOP activites aquagym
animation soiree camping dordogne

Met het hele gezin: samen dolle pret

Even heerlijk ontspannen met het hele gezin! Tijdens de zomervakantie wordt u uitgenodigd voor traditionele activiteiten die ons team organiseert, zoals: splash-wedstrijden, buikglijen, Olympische Spelen, enz. Al deze activiteiten zijn gratis. De kers op de taart is een wekelijks ouder-kind ‘vieruurtje’.

dessin enfant

Animatie voor volwassenen op de camping

Tijdens de zomervakantie biedt het animatieteam op de camping activiteiten voor alle wensen en alle leeftijden. Het is een geweldige kans om nieuwe activiteiten uit te proberen, zoals petanque (jeu de boules), aquafitness, waterpolo of Mölkky-wedstrijden en nog veel meer. 

excursion groupes velo dordogne sarlat resultat
TOP activites piscine 2 resultat

Natuuruitstapjes voor volwassenen vanaf de camping

Vanaf de opening en op doordeweekse dagen delen Ellen en Gé met u de geheimen van de landwegen die u in hun gezelschap bewandelt. Joggen, mountainbiken, wandelen, fietsen… er is voor elk wat wils en op elk niveau.

feuilles resultat

Ontdekkingsworkshops: met gespecialiseerde animators

activités spécialistes camping dordogne

De meeste activiteiten zijn bij uw verblijf inbegrepen

Tijdens de zomervakantie bieden we liefhebbers van yoga en van andere  workshops in de buitenlucht een reeks afzonderlijke activiteiten onder professionele begeleiding.

Spelletjesavonden en concerten op de camping

Lotto, karaoke, concerten… ’s avonds ontstaat er een vrolijke en ontspannen sfeer op de binnenplaats van de camping, de liveband speelt en het lijkt wel op een dorpsfeest typisch voor zuidwest Frankrijk.

animatieprogramma