1-2-3 … soleil ! 1-2-3 … zwembaden !

Camping Le Paradis in het hart van de Périgord Noir (Dordogne) heeft
twee buitenbaden, een overdekt zwembad met spa en nu ook een Splashpad.
Ideaal om volop te profiteren van deze voorzieningen, ook buiten het seizoen!

Iedereen kan genieten van waterpret in de twee verwarmde buitenbaden in de exotische tuin. Dit is het strand onder de zon van de Périgord! In het laagseizoen zijn de baden verwarmd zodat u er zo lang mogelijk van kunt genieten.

Het overdekt zwembad heeft via een schuifdak verbinding met buiten. Deze nieuwe voorziening zorgt ervoor dat u van de weldaad van het zwemmen kunt genieten zelfs gedurende de koelere perioden en onafhankelijk van de weersomstandigheden.

Ideaal voor een gezinsvakantie

De eerste keer in het water of de eerste keer crawlen? Spellen voor grotere kinderen. Zwemmen om weer in vorm te komen of op een hoger niveau… Hier is voor welk wat wils, voor groot en klein! Water met de juiste temperatuur en verschillende dieptes.

Deze complete en moderne zwembaden in een idyllisch kader is een extra garantie voor een geslaagde vakantie in de buurt van Sarlat… Bezorg uw gezin een onvergetelijke vakantie !

EEN CAMPING MET SPA : SAUNA, HAMMAM

Tijd om te ontspannen! Geniet van de weldaad van een spa. Kies voor de droge warmte van de sauna of de vochtige warmte van de hammam. Geef toe aan de verleiding van ontspanning in de jacuzzi. Om op te laden of uw spieren te verwennen na een excursie of een lange wandeling !

Toegang tot de welzijnsruimte (Jacuzzi, Hammam, Sauna) is gratis:

dat is nou echt Le Paradis!!

NIEUW 2018

SPLASHPAD : een nieuwe aqualudieke zone

Een zone met waterspelen voor kinderen met gegarandeerd 100% pret.
Vederlichte nevel, waterstralen, sproeiers… uren plezier in het vooruitzicht!

WEBCAM

Zie de zwembaden direkt