Als je op zoek bent naar de leukste vakantiewerk plek van deze tijd, Camping le Paradis biedt je de ultieme uitdaging !!!

Jaarlijks verzorgen wij voor veel vakantiegangers hun kort verblijf of lange zomervakantie op Le Paradis. Om dit allemaal in goede banen te leiden hebben wij enthousiaste medewerkers nodig om onze gasten een onvergetelijk moment te bezorgen.

Ons familiebedrijf bestaat al meer dan 50 jaar, wij vinden nabijheid en een prettige werksfeer van belang. Werken met elkaar en naast elkaar staat daarbij voorop.
Tevens staat onze milieuvriendelijke benadering hoog in het vaandel voor zowel het team en vakantiegangers.

 

Ben je op zoek naar vakantiewerk in het buitenland, wil je in een leuk en multinationaal team werken en ben je tijdens de zomervakantie of voor een langere periode beschikbaar?  Wij hebben functies als :
receptiemedewerker        serveerder/serveerster
barmedewerker                   hulpkok
winkelmedewerker            recreatiemedewerker voor de kinderen
sportanimateur

Wij willen jou graag in ons team ontvangen: als je het leuk vind om gasten tevreden te stellen, te jongleren tussen de relaties met gasten en collega’s, je een dynamische baan wilt maar ook een beetje de vakantiesfeer in Frankrijk wilt proeven. En….. als je een aantoonbare ervaring of opleiding hebt en de engelse taal goed matig bent.

Voor de overnachtingen hebben wij ook gedacht, wij hebben een personeels terrein wat volledig uitgerust is met nieuwe bloktenten en sanitair gelegenheid.

 

Neem contact met ons op voor meer informatie of stuur uw sollicitatiebrief naar ellen@le-paradis.com:
– sollicitatiebrief met CV en duidelijke vermelding van de functie die u wenst en de data van uw beschikbaarheid.
Vergeet niet uw telefoonnummer, e-mailadres en postadres te vermelden.

Zodra wij uw sollicitatiebrief hebben ontvangen nemen wij per e-mail contact met u op.
Tot binnenkort!