Afwisselend relaxen en sportieve activiteiten

Talloze activiteiten op de camping, … voor elk wat wils

 

Sport

Voor actieve vakanties staan er het hele seizoen faciliteiten voor tal van sporten tot uw beschikking

  • Er is een pétanquebaan, een sportterrein en voetbalveld
  • Pingpongtafels
  • Fitnessruimte buiten
  • Verhuur van fietsen, (elektrische) mountainbikes, skelters, …
  • Tennisbaan
  • Lenen van ballen en rackets

Trek er op uit om de Vézère-vallei op een buitengewone wijze te ontdekken: per kano. Wij stellen u vanaf de camping 3 parcours van 7 tot 14 km voor.

Fun

De allerkleinsten kunnen zich vermaken in de speeltuin: zandbakken, schommels, klimtoestellen, … vele uren spelen en vermaak met vriendjes!
Voor nog meer fun met hun vrienden of het gezin is er de ruimte met spelletjes als ‘Las Vegas’, computergames, biljart, air hockey …

Ontspanning

De camping beschikt over een overdekt zwembad met spa (sauna, hamam, jacuzzi), 2 zwembaden, 1 peuterbad en een Splashpad buiten.
Langs de camping stroomt de rivier La Vézère, om heerlijk te zwemmen of een partijtje vissen.
Geniet van uw vakantie om nieuwe energie op te doen en ontspannende momenten te beleven! De camping stelt u massages voor. Relaxen verzekerd!

Samen delen

In de geest van ‘natuur en delen’ zijn de tuinen van de camping geheel vrij toegankelijk, u vindt er kruiden, fruit en groente die u mag gebruiken en u kunt de tuin ook delen door er zelf bloemen en salades te planten …

Een rijk programma aan activiteiten en animaties voor iedereen

 

Camping Le Paradis in Périgord is bij uitstek ideaal voor een vakantie met het gezin.

Vanaf Pasen verwelkomt Fabrice jong en oud voor leuke, leerzame en sportieve activiteiten.

In de zomer bedenkt het dynamische team activiteiten voor de Kinderclub: waterspelen, sporttoernooien, schattenjacht, leuke activiteiten rond thema’s (Olympische Spelen, Middeleeuwen, Wilde Westen …). De mini-club is toegankelijk voor kinderen vanaf 4 jaar.
Een speciaal activiteitenprogramma is voorzien voor tieners: sportwedstrijden, speurtochten, barbecueën, wedstrijden per kano …
Verder zijn er activiteiten voor volwassenen: sport, aquafitness, spelen, dansen, …
Voor iedereen organiseren we themadagen, sportwedstrijden met het gezin, verrassingen, …
Al deze activiteiten zijn gratis.
’s Avonds: lotto, quiz, kaartspellen, live concerten, shows.

In de buurt van de camping: professionele partners met nog meer ideeën

Ellen en Gé hebben voor u buitenactiviteiten in de buurt uitgezocht die door professionele dienstverleners worden geboden: paardrijden (pony, paarden), quad, avonturenparcours, geocaching, rondleidingen, bezoek aan lokale producenten … Inlichtingen en reservering bij de receptie van camping Le Paradis.

U kunt de auto achterlaten, er zijn vanaf de camping drie paden toegankelijk voor wandel- of mountainbiketochten. Een plattegrond voor wandel- en fietstochten in de omgeving van Montignac Lascaux is verkrijgbaar bij de receptie

Er zijn geen fietspaden in de buurt van de camping.

UITSTAPJES ONDER BEGELEIDING

Elke week delen Ellen en Gé met u hun passie voor sportieve activiteiten in de natuur.
Met Ellen kunt u elke donderdag het natuurgebied rondom de camping verkennen tijdens een ‘ontdekkingstocht’ te voet of u kunt op dinsdagochtend voor hardlopen kiezen.
Met Gé trekt u erop uit om op woensdag tochten te maken over de Périgord-wegen met de mountainbike of op vrijdag met de toerfiets.
Doe met ons mee!