Een parel omringd door de natuur

Welkom op deze groene camping. Le Paradis is gelegen op 4 km van Saint Léon sur Vézère, het dorp is geklasseerd als één van de mooiste dorpen van Frankrijk. Het park van 7 hectare en de landschappelijke omgeving van deze 5-sterren camping is uitzonderlijk. De diversiteit van de planten, de bloemrijke paden en de heerlijke aromatische kruidentuinen zijn een waar genot voor uw zintuigen.

Een groene camping in de Dordogne voor een uitzonderlijk verblijf in de natuur

Smalle groene en bebloemde paden, elk seizoen verschillend, soms onder een pergola, geven een structuur aan de verschillende ruimtes van de camping. De tuinman heeft exotische palmbomen en bananenbomen rond het zwembad aangelegd. Een pad met bamboe over het centrale deel van de camping en authentieke inheemse boomsoorten zoals de beuk en hazelaar op het nieuwere gedeelte van de camping.

Een aromatische tuin

Wij doen er alles aan om u te laten ontspannen en kansen voor uitwisseling te bieden. Er zijn 40 eetbare plantensoorten en de traditionele kruidentuin is verenigd met een gebied waar geurige planten bloeien en waar u kunt snoepen van heerlijk rood fruit.

Wij hopen dat deze “reservaattuin” u aanspoort tot het ontdekken van deze planten, ze te gebruiken in de keuken en wellicht ook om mee te doen aan dit avontuur door zelf een paar zaden te planten in uw “gemeenschappelijke tuin”.

Vanaf de steiger leidt een pad langs de rivier naar La Roque Saint-Christophe (einde van het traject via de weg).

EEN PARK VAN 7 HECTAREN

MEER DAN 150 PLANTENSOORTEN