Le Paradis kan groepen tot maximaal 40 personen ontvangen. Met een restaurant, een overdekt zwembad en de SPA die zelfs in het laagseizoen geopend zijn, biedt deze camping voorzieningen en diensten op maat. Wij ontvangen geregeld bedrijfsseminars, sportclubs, groepen wandelaar of mountainbikers en culturele verenigingen.

Een accommodatie op maat

De accommodaties voldoen aan een ruim comfort, met ontvangst van groepen tot ongeveer 40 personen. Tevens bieden wij u een formule in halfpension aan. U kunt een maaltijd voor een speciale gelegenheid in het restaurant van de camping aanvragen. Ook kunt u een picknickmand op voorhand bestellen.
Vraag een prijsofferte aan voor een prestatie op maat.

Het team van Le Paradis

Het team van Le Paradis staat voor u klaar en begeleidt u bij de organisatie van uw verblijf in de Périgord en bij het kiezen van de activiteiten die het best bij u passen.
Neem voor meer informatie contact met ons op!

Een restaurant met heerlijke gerechten, een wellnessruimte

Na een uitstapje, een pittige wandeltocht of een seminardag kan de hele groep even bijkomen in het zwembad met hammam en sauna voordat iedereen naar de bar gaat om na te praten over de leuke dag. In het restaurant worden gastronomische specialiteiten uit de Périgord geserveerd in een gezellige sfeer (alleen ’s avonds in het laagseizoen of tijdens minder drukke periodes).

BEGELEIDING VAN EEN GEDIPLOMEERDE MOUNTAINBIKE INSTRUCTEUR

Vanaf 6 personen, onder begeleiding van een gediplomeerde instructeur – op afspraak. Neem contact op met : VTT Dordogne Perigord

EEN MOUNTAINBIKE BASIS MET HET LABEL VAN DE FRANSE FIETSFEDERATIE

Een site met meer dan 500 km paden, routes voor beginnende of ervaren mountainbikers rond de Vallei van de Vézère. Kaarten, verhuur mountainbikes en wasplaats beschikbaar.

TALLOZE ACTIVITEITEN

Routes die vanaf de camping bereikbaar zijn, tochten rond de Montignac-Lascaux en PDIPR wandelcircuits. Talloze multisportvoorzieningen die het hele seizoen toegankelijk zijn. Buitenactiviteiten in de buurt van de camping.

TOCHTEN OP HET WATER

Kano- of kajaktochten vanaf de steiger aan de rivier (op aanvraag in het laagseizoen).