Op zoek naar een gezellige locatie in de Périgord om uw familiefeest (verjaardag, bruiloft, …), bedrijfsseminar, sportieve of andere activiteiten te organiseren?

Camping Le Paradis biedt diensten speciaal afgestemd op groepen tot 40 personen: comfortabele accommodaties, een ruimte voor bedrijfsbijeenkomsten, sportfaciliteiten, een binnenzwembad met spa, een groot restaurant, alles in een natuurlijke en rustgevende omgeving.

– Functionele accommodaties

De accommodaties voldoen aan de kwaliteitsnormen en het verlangde aanbod voor de ontvangst van groepen.

Canadese tenten, stacaravans van 4 tot 8 personen, vakantiehuizen en staanplaatsen bevinden zich verspreid over het terrein van de camping, aan de oever van de rivier, bij het zwembad of in de buurt van de faciliteiten.
Elke huuraccommodatie beschikt over een groot terras, ideaal om te barbecueën, te genieten van fijne avonden in de Périgord of om uw excursies voor de volgende dag voor te bereiden.

– Het restaurant

Het gezellige restaurant biedt gastronomische specialiteiten uit de Périgord. De chef-kok bereidt op verzoek aangepaste maaltijden (voor sporters en buffetten voor verjaardagen, …).

We stellen u een halfpension-formule voor met maaltijden in het restaurant van de camping of een picknickmand.

En op het schaduwrijke terras van de bar kunt u in de namiddag een drankje nuttigen.

– Een vergaderruimte met faciliteiten

Camping Le Paradis stelt u een werkruimte met een videoprojector en een groot scherm voor vergaderingen en seminars ter beschikking.

– Sportactiviteiten voor iedereen

De eigenaren van de Camping, Ellen en Gé, begeleiden sportliefhebbers en adviseren hen over de keuze van activiteiten. Zij zullen u de beste parcours aanbevelen om vanaf de camping te mountainbiken, kanoën of fiets- of wandeltochten te maken en ze begeleiden u bij het organiseren van excursies door talloze opmerkelijke plaatsen in de regio.

Op de camping zijn er tennisbanen, er is een voetbalveld, een terrein voor uiteenlopende sporten, een pétanque-baan en een fitnessruimte.

– Zwembaden met Spa

Het waterparadijs is ideaal voor pretmomenten met het hele gezin en uiteraard om u te ontspannen na een werk- of sportdag.

Het bestaat uit een overdekt en verwarmd zwembad met een jacuzzi, een hamam en sauna, 2 buitenzwembaden, een peuterbad en een Splashpad.

– Le Paradis: een fraaie omgeving, een dynamisch team

Camping Le Paradis beschikt over een terrein met fraai aangelegde tuinen van 7 ha met veel bomen, beplanting, bloemen, … perfect om prachtige foto’s te maken als herinnering aan de fijne momenten met het gezin, bruiloften, verjaardagen, familiereünies, enz.

We organiseren regelmatig bedrijfsseminars, activiteiten voor sportclubs, voor groepen wandelaars of mountainbikers en voor culturele verenigingen. Wij staan tot uw beschikking om u te begeleiden bij het organiseren van uw verblijf in de Périgord en bij de keuze van activiteiten afgestemd op uw wensen.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen!

GASTRONOMISCH UITJE

De fijnproevers zullen de heerlijke smaken van de lokale keuken waarderen: ganzenlever, walnoten, eendenborst, aardbeien, … en vele andere specialiteiten om uw smaakpapillen te prikkelen!

TOERISTISCHE RONDLEIDINGEN

De nieuwsgierigen trekken erop uit om de natuurlijke, culturele en historische bezienswaardigheden van de regio te ontdekken: zoals de grotten van Lascaux, het kasteel van Castelnaud, de middeleeuwse stad Sarlat en vele andere schatten om te verkennen …

SPIRITUEEL RELAXEN

De ‘wijzen onder u’ ontspannen zich in het boeddhistisch centrum van Dhagpo, te voet bereikbaar vanaf de camping.

SPORTIEVE RITJES

De sportievelingen kunnen profiteren van de ervaring van Nicolas, sportinstructeur, gespecialiseerd in mountainbiken. Neem contact op met hem: VTT Dordogne Perigord