De kunst van gastvrijheid

Camping Le Paradis heeft de charme van een klein, typisch dorp in de Périgord. De receptie, het restaurant en de kruidenierswinkel liggen naast elkaar in het boerderijgebouw met de typische gele steen uit de Dordogne.

Diensten van de camping

 

– Wifi-toegang op het hele terrein en gratis lage-snelheid-internet.

– U hoeft er niet op uit met de auto, de supermarkt is uw bondgenoot: croissants, chocoladebroodjes en vers brood voor het ontbijt of belegde broodjes om mee te nemen tijdens een wandeling op de paden van de Périgord.
Rachida en haar team bieden u vers fruit en verse groente, een assortiment lokale, biologische producten. Voor ieders plezier zijn er ook cadeaus, speelgoed, souvenirs, kleding en modeaccessoires.

– Verhuur: beddengoed, handdoeken, koelkasten, kluisjes, elektrische auto, kano’s, gewone en elektrische mountainbikes, MTB al-terreinfietsen, kinderfietsen, enz. (volgens beschikbaarheid)

– Wasruimte: wasmachines, wasdrogers en strijkijzers

– Diensten bij de receptie: frankering van de post, verkoop van viskaarten, wifi-tickets voor snelle toegang tot internet, lenen van sportmateriaal (rackets, ballen, enz.), toeristische informatie, verkoop van kaarten (wegenkaarten, wandelgidsen, mountainbikepaden, enz.), lenen van compostbakken, servicestation voor campers, enz.

– Op de camping is het ook mogelijk een elektrische auto te huren om de opmerkelijke plekken van de streek te ontdekken. U kunt deze auto reserveren op: https://be.getaround.com/

– De camping biedt u een gratis applicatie om u op de hoogte te houden van evenementen, nieuws, entertainment en praktische informatie over de camping.

Restaurant: gastronomie van de Périgord

De kok geeft speciale aandacht aan de specialiteiten uit de Dordogne en selecteert met zorg de producten waarbij hij voorrang geeft aan die van de lokale producenten. Kom de typische gerechten uit de Périgord proeven of kies onze visgerechten, salades, enz. Afhankelijk van het seizoen en zijn inspiratie bereidt de kok dagelijks een lekker dagmenu.
Ook voor als u zin heeft in een snelle maaltijd, fingerfood of frites, biedt het snackteam u diverse afhaalgerechten aan.
De keukens zijn vanaf de buitenkant zichtbaar.
De ruime eetzaal met een kleine open haard in het centrum, komt uit op het terras.

De bar van het restaurant
Met zijn kleine zithoek bij de open haard is het er gezellig. Net als in een dorp ontmoeten we elkaar op het plein om samen een glaasje te drinken op het terras. Een zeer gezellige plek voor een vakantie met het gezin, met vrienden of met z’n tweeën.

Het barteam heeft voor u een wijnkaart samengesteld, met een voorkeursaanbod van uitstekende lokale wijnen, een cocktailkaart met drankjes met exotische en zoete smaken.

Op Camping Le Paradis hebt U van 1 April tot 20 Oktober toegang tot alle voorzieningen.

Openingstijden van de receptie
– in het laagseizoen, elke dag van 8.00 tot 19.00 uur
– in juli en augustus, elke dag van 8.00 tot 21.00 uur

Openingstijden van het restaurant
– in het laagseizoen,
elke dag (behalve woensdag), van 18.30 tot 21.30 uur
– in juli en augustus,
elke dag van 12.00 tot 14.00 uur en van 18.30 tot 21.30 uur