3 Huizen – 3 Stijlen

Wij bieden een geheel nieuw product van hoge kwaliteit aan: 3 aparte, ruime & functionele huizen (50 m² & 55 m² gelijkvloers + een 1e verdieping).

De vakantiewoningen (gelijkvloers) zijn ontworpen voor uw comfort en uw rust en voorzien van een schuifpui die een zee van licht geeft en uitkijkt op een half overdekt terras.

Ze beschikken over een woonkamer met volledig uitgeruste open keuken – bank, stoel, afwasmachine, satelliet TV, Wifi – een af te sluiten kamer voor uw privacy, een slaapvertrek op de vide en een badkamer met een ruime inloopdouche en apart toilet.

Ze zijn tevens uitgerust met zonnepanelen voor de warmwatervoorziening, een thermische isolatie voor optimaal comfort en een palletkachel (houtsnippers) als verwarming. Al deze voorzieningen passen bij onze doorlopende inzet om het milieu te respecteren.

De woningen zijn het hele jaar te huur; zelfs in hartje winter kunt u genieten van een efficiënte en gezellige verwarming. Attentie: alle faciliteiten en zwembaden zijn gesloten van 20 oktober tot 1 april.

De 3 bungalows bevinden zich in een omheind park van 1 ha tegenover de camping, aan de andere kant van de weg. Elk huis beschikt over zijn eigen buitenverblijf en parkeerplaats. Alle campingfaciliteiten en het overdekte zwembad (in 2014 aangelegd) bevinden zich vlakbij.

Let op: u dient jonge kinderen te begeleiden als u van de campingfaciliteiten en het zwembad gebruik wil maken.

De 3 huizen zijn aangepast en toegankelijk voor mindervaliden.

Met deze optie, profiteert u van alle voordelen van een 5-sterren camping in combinatie met het comfort van een sfeervol huis (3 stijlen), speciaal ontworpen voor uw welzijn.

Kies uw huis !

Huis YUKON : een inspiratie op basis van natuur en hout, voor liefhebbers van soberheid, zachtheid en comfort.

Huis HELIOS : een rood getinte retro-sfeer voor diegene die kracht, privacy, tegenstellingen en weelde zoekt.

Huis ORION : elegantie & glamour, waar de chique combinatie van zwart en geel een fonkelende uitstraling aan een rustgevend verblijf verleent.