Een rood getinte retrosfeer voor diegene die kracht, privacy, tegenstellingen en weelde zoekt.

Een vakantiehuis dat het hele jaar door beschikbaar is

Het huis Helios  is een van de drie huizen die het hele jaar door worden verhuurd, en zelfs in hartje winter zorgt de krachtige verwarming voor een behaaglijk verblijf.
De camping huisjes zijn ontworpen voor uw comfort en uw rust en voorzien van een schuifdeur die een zee van licht geeft en uitkijkt op een half overdekt terras.
Ze beschikken over een woonkamer met volledig uitgeruste open keuken – bank, stoel, afwasmachine, satelliet TV, Wifi – een afgesloten slaapkamer voor uw privacy, een badkamer met ruime inloopdouche en apart toilet, en een slaapvertrek op de bovenverdieping.

Ze zijn tevens uitgerust met zonnepanelen voor de warmwater voorziening, een thermische isolatie voor optimaal comfort en een pelletkachel als verwarming. Al deze voorzieningen passen bij onze doorlopende inzet om het milieu te respecteren.
maison-vacances-ecologique-piscine-spa-dordogne-sarlat

Rust en ruimte, op een paar meter van de voorzieningen van de camping

De camping huisjes bevinden zich in een omheind park van 1 ha groot tegenover de camping, aan de andere kant van de weg. Elk huis beschikt over zijn eigen buitenverblijf en parkeerplaats. Alle camping faciliteiten en het overdekte zwembad (in 2014 aangelegd(à enlever) bevinden zich vlakbij.

Op een paar meter van de huizen leidt een wandel- of fietspad naar veel van de bezienswaardigheden van de Vézère-vallei: de Côte de Jor, het dorp Saint-Léon-sur-Vézère, het boeddhistisch centrum Dhagpo en de Roque Saint-Christophe.

 

Praktische informatie

Alle campingfaciliteiten (buiten- en binnenzwembad, spa, bar, restaurant, winkel, etc.) zijn gesloten van 20 oktober tot 1 april.

U dient jonge kinderen te begeleiden als u van de camping faciliteiten en het zwembad gebruik wilt maken.

De 3 huizen zijn aangepast en toegankelijk voor minder validen.

Kies uw huis !

U kunt genieten van alle voordelen van een 5-sterren camping in combinatie met het comfort van een sfeervol huis (3 stijlen), speciaal ontworpen voor uw welzijn.

YUKON : een inspiratie op basis van natuur en hout, voor liefhebbers van soberheid, zachtheid en comfort
ORION : elegantie & glamour, waar de chique combinatie van zwart en geel een fonkelende uitstraling aan een rustgevend verblijf verleent