Het avonturenaanbod met de  Canadese tent

5 Canadese tenten - 2 ‘slaapkamers’ - 4/5 personen - 25m²

In het hart van de Périgord Noir is de Canadese tent de accommodatie die avontuur en comfort verbindt met een 5-sterren camping met vele bomen en bloemen: het perfecte compromis tussen traditioneel kamperen en een vakantie in stacaravans.

Onder ons breed assortiment aan accommodaties is de Canadese tent het ideale aanbod voor natuurliefhebbers. De Tenten liggen verspreid over de hele camping, vlakbij de faciliteiten, de rivier of zwembaden.

– volledig uitgerust
Voor uw comfort is de Canadese tent uitgerust met:

  • koelkast/vriezer
  • kookplaat
  • magnetron
  • servies/bestek en kookgerei
  • koffiezetapparaat en waterkoker
  • kussens en dekens
  • barbecue
  • tuinmeubilair en 2 ligstoelen
  • ventilator
  • Toevoer en afvoer van koud water

– met overdekt terras
Het overdekte terras van de Canadese tent is voorzien van een salonhoek om met het gezin te genieten van de prachtige avonden, of voor relaxte momenten met het geluid van de zingende vogels op de achtergrond.

– de eenvoud van kamperen met de tent, het comfort en de voordelen van een 5-sterren camping
De Canadese tent betekent overnachten in de natuur, een geweldig avontuur. De Canadese tent is uitgerust met echte bedden en comfortabele matrassen. In het hart van de weelderige natuur beschikt u het hele jaar door over de aquatische ruimte en de Spa. U kunt de vallei van de Vézère verkennen langs de rivier of via de paden die vanaf de camping lopen. De Canadese tent op Camping Le Paradis biedt een garantie voor nieuwe, aangename ervaringen.
 
– in een beschermde natuurlijke omgeving
Aan de oever van de rivier, is Camping Le Paradis ideaal gelegen om te genieten van de uitzonderlijke omgeving van de Vézère-vallei voor onvergetelijke partijtjes vissen, kanoën en zwemmen. In het boomrijke park van de camping kunt u ook de tuinen met fruitbomen, aromatische planten en moestuinen ontdekken.

Een speciale avontuurlijke aanbieding: De Canadese Tent langs de rivier is uitgerust met een houtkachel om tijdens de openingsperiode van de camping te genieten van de charme van de vallei aan de Vézère.

Ontdek ook onze andere accommodaties
Cottage Confort 2 slaapkamers: Stacaravan 2 slaapkamers, comfortabel en functioneel
Canadese tent, het perfecte compromis tussen traditioneel kamperen en een stacaravan
Lodgetent: het op palen gebouwde ‘glamping’-aanbod van Paradis

Ook onze andere aanbiedingen voor kamperen in de natuur
Garden Pack’ -standplaatsen, het volledig uitgeruste aanbod
‘Aan de rivier’’-standplaatsen, met uitzicht op de Vézère